Hoteluri de vanzare dar si proiecte noi de constructie

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Conform cu Agerpres si citat de Mediafax, omul de afaceri de origine libaneza intentioneaza ca Phoenicia Resort sa detina un numar de cel putin 5.000 de locuri de cazare la Navodari. In prezent sunt 1.800 de locuri de cazare.
In tara noastra, omul de afaceri detine mai mult de 5.000 de locuri de cazare in 11 unitati hoteliere, 5 in capitala (~1.700 locuri) si 6 pe Litoral. El doreste ca din 2012 sa inceapa constructia la Navodari a 4 noi hoteluri (4 stele), acestea insumand un numar de 3.200 de locuri.

Complexul Phoenicia Resort ocupa ¼ din cele 12 hectare de teren cumparate de omul de afaceri. Fiind unul dintre cei mai mari investitori in turismul din Romania, in ceea ce priveste numarul de camere, detinand si lantul de restaurante Spring Time, fiind managerul unei companii cunoscute de pate si avand mai multe afaceri de tip imobiliar, acesta intentioneaza sa investeasca in urmatorii 2-3 ani circa 20 de milioane de euro in cele 4 hoteluri de la Navodari si sa vanda alte 5  hoteluri pe care le detine in Mamaia si in statiunile din partea de Sud a Litoralului.

Pentru a citi mai multe despre hotelurile din Navodari, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hoteluri de vanzare dar si proiecte noi de constructie