Face toţi banii, dar e atipic: la mare în Grecia pentru 55 de euro. În octombrie

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Face toţi banii, dar e atipic: la mare în Grecia pentru 55 de euro. În octombrie

O vacanţă pe litoralul grecesc, în octombrie, porneşte de la 55 de euro, cu cazarea şi transportul cu autocarul incluse în preţ. Cele mai ieftine sejururi din această toamnă sunt în staţiunea Olympic Beach, unde vei plăti 55 de euro pentru o vacanţă, Corfu şi Leptokaria sunt accesibile pentru maximum 66 de euro, iar Halkidiki - pentru 99 de euro.

O vacanţă de 8 zile în staţiunea Olympic Beach ajunge la 55 de euro, în această perioadă. Tariful acoperă 9 nopţi cazare la o vilă de 3 stele din staţiune şi transportul cu autocarul. 14 octombrie e data la care se pleacă spre Grecia. Mai multe informaţii, aici.

Dacă vrei să mergi în luna octombrie într-un sejur în insula Corfu, trebuie să ştii că vei achita mai puţin de 60 de euro pentru o vacanţă de 10 zile aici. Cu 59 de euro plăteşti 7 nopţi cazare la un aparthotel de 3 stele din staţiunea Ipsos şi transportul cu autocarul. Pe 9 octombrie se porneşte spre Corfu. Detalii, aici.

66 de euro te costă un sejur de 8 zile în staţiunea grecească Leptokaria, în luna octombrie. În aceşti bani intră 7 nopţi cazare la un aparthotel de 3 stele şi transportul cu autocarul. Pe 14 octombrie se pleacă spre Grecia. Informaţii suplimentare, aici.

O vacanta de 8 zile în Halkidiki (braţul Sithonia) ajunge acum la 99 de euro. În preţ intră 7 nopţi cazare într-un complex de 3 stele din staţiunea Sarti şi transport cu autocarul. Tariful este valabil până pe 30 octombrie. Detalii, aici.

Pentru a citi si despre destinatiile tipice unui inceput de toamna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Face toţi banii, dar e atipic: la mare în Grecia pentru 55 de euro. În octombrie