Vacanţă în Croaţia, în septembrie - Cât te costă?

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Vacanţă în Croaţia, în septembrie - Cât te costă?

Croatia a inceput sa ocupe o pozitie privilegiata in preferintele turistilor romani, pentru ca ofera, pe langa o serie de obiective care merita vizitate, si niste plaje stancoase absolut superbe.

Tara are sate incantatoare, istorie grandioasa, lacuri cristaline, insule numeroase si orase culturale. Asa ca, daca vreti sa mergeti in vacanta in Croatia, luna septembrie poate fi ideala, atat din punct de vedere al costurilor, cat si ca vreme.

Ziare.com a cautat pentru dumnevoastra cele mai bune oferte de vacanta in Croatia, prezentate pe infoturism.ro.

Un sejur de 9 zile, in septembrie, in Insula Ciovo si cazare la hotel Vila Mihaela de 3 stele va costa 275 de euro. Hotelul este localizat la 100 m de plaja amenajata din Okrug Gornji si dispune de apartamente formate dintr-o camera cu pat dublu, living cu sofa si chicineta complet utilata (aragaz, frigider, vesela, tacamuri), grup sanitar propriu. Camerele sunt dotate cu televizor, satelit, aer conditionat, balcon sau terasa. Oferta nu include taxa de statiune: 7 euro/adult si 3,5 euro/copil/ sejur, asigurare medicala 35 lei/persoana si asigurarea storno.

Pentru 8 zile in Lovran veti plati 357 de euro si va veti caza la hotel Vila Elsa de 2 stele. In pret este inclusa demipensiunea si transportul cu avionul. Hotelul se afla in centru orasului Lovran, la 10 m de plaja stancoasa. Tot pentru 8 zile, dar de aceasta data in Crikvenica si cazare la hotel International de 2 stele, veti plati 350 de euro. Hotelul este situat de-a lungul cheiului, in piata principala a orasului.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vacanţă în Croaţia, în septembrie - Cât te costă?