O nouă atracţie turistică a Bucureştiului: Plimbările cu şalupa pe lacul Herăstrău

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

O nouă atracţie turistică a Bucureştiului: Plimbările cu şalupa pe lacul Herăstrău

Bucureştenii pot încerca un nou traseu de agrement. Amatorii se pot plimba cu şalupa pe Lacul Floreasca. Traseul a fost deschis doar de câteva zile, dar cei care s-au plimbat deja s-au declarat încântaţi de ceea ce au văzut.

Plecările pe Lacul Floreasca se fac de la ecluza din Herăstrău. Traseul durează o jumătate de oră şi cei care au făcut plimbarea au fost foarte mulţumiţi.

Timonierul care îi plimbă pe Lacul Floreasca recunoaşte că lui îi place mai mult Lacul Herăstrău, dar ştie de ce clienţii sunt încântaţi de peisajul de la Lacul Floreasca.

"Noul traseu e foarte frumos, e aproape ca în Deltă", a declarat Dorel Călăraşi, timonier.

Plecările în cursă se vor efectua de la debarcaderul situat în apropierea ecluzei Herăstrau – Floreasca, cu acces din Bulevardul Aviatorilor sau Șoseaua Nordului.

Vizitatorii vor putea admira toată zona care se întinde pe o suprafaţă de 53 hectare, totalizând o lungime de 6 km a turului de lac.

Traseul turistic este deschis zilnic între orele 10 şi 20. Plimbarea pe apă durează 30 de minute, iar copiii sub 10 ani şi persoanele cu dizabilităţi  au acces gratuit. Un bilet pentru un adult este 5 lei, iar pentru un pensionar, 2 lei.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri O nouă atracţie turistică a Bucureştiului: Plimbările cu şalupa pe lacul Herăstrău