All inclusive la cel puţin 3 stele la mare în Bulgaria cu cel mult 175 de euro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

All inclusive la cel puţin 3 stele la mare în Bulgaria cu cel mult 175 de euro

Cu 135 de euro mergi în vacanţă în staţiunea Obzor în septembrie. Cu banii achiţi cazarea la 4 stele şi all inclusive. Cu 147 de euro stai 5 nopţi în Sunny Beach, la un hotel de 3 stele cu all inclusive. Vezi ofertele ieftine de cazare pe litoralul bulgăresc la începutul lunii septembrie.

MONEY.ro a alcătuit o listă a ofertelor pe litoralul bulgăresc cu plecare la începutul lunii septembrie, care nu depăşesc 175 de euro. Banii acoperă 5 nopţi cazare la hoteluri de 3-5 stele şi all inclusive în staţiuni precum Obzor, Sunny Beach, Nisipurile de Aur.

Cei care vor să plece în vacanţă în staţiunea bulgărească Obzor trebuie să ştie că un sejur de 6 zile aici ajunge la 135 de euro în luna septembrie. Tariful acoperă 5 nopţi cazare la un hotel de 4 stele şi all inclusive. Mai multe detalii aici.

O vacanţă în staţiunea Byala ajunge acum la 140 de euro. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare într-un complex de 4 stele şi all inclusive. Pe 3 septembrie se pleacă spre Bulgaria. Intră aici pentru detalii.
Pentru a citi mai multe si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri All inclusive la cel puţin 3 stele la mare în Bulgaria cu cel mult 175 de euro