Parc terapeutic „de loisir” pentru bucurestenii stresati

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Parc terapeutic „de loisir” pentru bucurestenii stresati

Un parc terapeutic va fi amenajat in zona Parcului Titan din Bucuresti. Locuitorii Capitalei si turistii care vor sa se relaxeze, dar si sa faca miscare in aer liber, vor avea ocazia sa o faca in noul parc „de loisir”.

Copacii si florile vor fi aranjate in asa fel incat sa aduca o stare de pace vizitatorilor stresati, asa cum o fac gradinile japoneze, prin terapia peisagistica.

Pe langa amenajarea spatiilor verzi, autoritatile locale din Sectorul 3 sustin ca, pana in vara anului viitor, bucurestenii care vor vizita Parcul Titan vor avea multiple modalitati de petrecere activa a timpului liber.

Meciurile de fotbal, handbal, volei sau tenis de camp se vor putea juca atat ziua, cat si noaptea intrucat toate cele zece terenuri de sport vor fi prevazute cu nocturna.

Parcul Titan va fi amenajat ca parc de loisir si de petrecere activa a timpului liber. Avem deja mai multe baterii de terenuri de sport: patru terenuri multifunctionale spre Aleea Ianca, doua terenuri de fotbal spre Lunca Bradului si mai urmeaza inca patru terenuri de sport multifunctionale pentru baschet, tenis si minifotbal, toate prevazute cu iarba sintetica si instalatie nocturna”, a declarat pentru b365.ro, Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al Sectorului 3.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Parc terapeutic „de loisir” pentru bucurestenii stresati