Algele de pe litoral, inamicul numarul 1 al turistilor: Plaje evacuate si bronz cu masti chirurgicale

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Algele de pe litoral, inamicul numarul 1 al turistilor: Plaje evacuate si bronz cu masti chirurgicale

Razboiul dintre algele moarte de la malul marii si turistii de pe litoral continua. In unele zone, turistii fac plaja cu masti chirurgicale pe fata, iar unele plaje sunt evacuate pentru ca autoritatile sa poata aduna vegetatia urat mirositoare.

In unele zone din statiunea Mamaia, numarul turistilor a scazut semnificativ din cauza mirosului respingator al algelor moarte adunate la mal. Cei care au ramas au inceput sa faca plaja purtand masti chirurgicale pe fata.

Plaje evacuate

In alte zone din statiunea Mamaia, autoritatile au decis sa evacueze portiuni de plaja pentru a putea strange algele. Este vorba despre portiunile de plaja din zona hotelului Rex, a hotelului Palm Beach sau a hotelului Iaki.

De regula, algele sunt curatate frecvent de pe plaja din Mamaia, insa acestea reapar in urmatoarea zi.

Mii de tone de alge

Numai in aceasta luna, peste 5.000 tone de alge au fost stranse de pe plaje, de lucratorii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral (ABADL). Cea mai mare cantitate a provenit din zona Cazino - Victory din statiunea Mamaia.

De la inceputul anului si pana in prezent, de pe litoral au fost stranse peste 14.000 tone de alge.

Pentru a cauta cazare in statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Algele de pe litoral, inamicul numarul 1 al turistilor: Plaje evacuate si bronz cu masti chirurgicale