Cele mai ieftine destinatii turistice de top din lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cele mai ieftine destinatii turistice de top din lume

Republica Dominicana, Polonia si Cipru sunt cele mai putin costisitoare destinatii turistice dintr-un esantion al 30 dintre cele mai populare  tari pentru cei care calatoresc, arata un studiu al Skyscanner.com.
Costul destinatiei este calculat luand in calcul pretul unei sticle de bere, al unei cafele, a trei mese pe zi si a unei nopti de cazare. In costul destinatiei nu este inclus zborul cu avionul spre respectiva destinatie, ceea ce poate determina schimbari in top si in functie de nationalitatea turistului.

Dupa Republica Dominicana, Polonia si Cipru, urmeaza Tailanda, Maroc si Spania in topul celor mai ieftine destinatii de vacanta. Portugalia, India si Islanda ocupa pozitiile 7,8 si 9, iar top 10 este completat de Irlanda.

Cea mai scumpa destinatie din cele 30 este Elvetia, pe penultimul loc plasandu-se Brazilia. Australia, Suedia si Dubai sunt de asemenea in top 5 cele mai scumpe destinatii turistice. Grecia, unde dintre destinatiile de top pentru romani este pe locul 15%, fiind mai scumpa decat Germania si mai ieftina decat Franta sau Italia. Grecia si Spania sunt singurele destinatii din topul preferintelor romanilor, care mai includ si Bulgaria si Turcia, incluse in studiu.

Studiul mai include si un capitol al costurilor incluzand biletul de avion, dar acesta este calculat pe Marea Britanie, asa ca nu este relevant pentru turistii romani.

Pentru britanici, insa, incluzand biletul de avion, Polonia, Spania si Cipru sunt cele mai ieftine 3 destinatii. La nivel de perceptie a preturilor, britanicii considera ca India, Thailanda si Maroc sunt cele mai ieftine trei destinatii turistice, Republica Dominicana si Polonia fiind pe 6 si 7, iar Spania pe 11, la nivel de cost in mentalul colectiv.

Pentru a citi despre destinatiile turistice recomandate de la noi din tara si a cauta cazare, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai ieftine destinatii turistice de top din lume