Ape minerale pentru existente plate la Geoagiu Bai

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Potrivit unui studiu, la nivel national, in 2010, raportat la 2009, s-a inregistrat o scadere a consumului de apa minerala cu aproximativ 30%, la nivelul judetului Hunedoara situatia fiind si mai lipsita de acid.

Astfel, Compania Judeteana de Turism Hunedoara a adus in prim plan in 2011 o idee. Organizarea unui eveniment mai putin obisnuit, destinat celor din aceasta zona, dar si turistilor. Cei care trec prin statiunea Geoagiu Bai, in perioada 3-5 iunie vor avea parte de un eveniment unic - Targul National al Apelor Minerale.

Acesta isi propune atat atragerea de turisti, promovarea ofertelor unor statiuni balneo-climaterice din Romania, incurajarea consumului de apa minerala imbuteliata, dar si stimularea activitatilor economice si comerciale ale firmelor care activeaza in domeniul cu pricina.

Firme private care activeaza in sectorul apelor minerale, primariile in raza carora se afla statiuni balneo-climaterice sau firme care au ca obiect de activitate baze de tratament, toate au fost invitate sa contribuie cum stiu mai bine la in cadrul Targului National al Apelor Minerale.
Cei care vor vizita statiunea Geoagiu Bai in aceste zile vor avea ocazia sa participe si la diverse manifestari precum spectacole de muzica populara, concerte de muzica usoara.

Pentru a citi si despre alte statiuni balneo-climaterice de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ape minerale pentru existente plate la Geoagiu Bai