Tarom continua reducerile de preturi la bilete: 5 noi destinatii intra in program

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Tarom continua reducerile de preturi la bilete: 5 noi destinatii intra in program

Compania aeriana Tarom continua reducerile de preturi la bilete de avion, pe o piata inca extrem de sensibila la pret. Noile destinatii pentru care se pot achizitiona bilete la preturi promotionale sunt Munchen-Bucuresti, Frankfurt-Cluj, Roma-Bucuresti, Nisa-Bucuresti si Londra-Bucuresti.
Pentru aceste destinatii se pot achizitiona bilete dus-intors, in perioada 18-28 mai, cu 89 euro, plus taxe de aeroport. Cu taxele incluse bilete costa de la 180 la 200 euro, in functie de destinatie.    

Biletele dus-intors pe aceste rute, cumparate in perioada 18 – 28 mai, sunt valabile pentru calatorie in perioada 23 mai – 22 iunie 2011 (data ultimului retur).   Compania aeriana a mai inclus, anterior,  in promotie destinatiile Atena, Larnaca, Beirut, Istanbul si Frankfurt, primele 4 din Bucuresti si ultima din Cluj.

Update 16:45

De asemenea, Tarom a anuntat ca pune in vanzare pana la 31 mai 100 de bilete pentru calatorii dus-intors pe ruta Bucuresti -Tel Aviv la 178 euro cu taxele incluse. Biletele pot fi folosite pentru calatoriile din perioada 1 iulie-20 august.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, orasul din care pleaca majoritatea curselor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Tarom continua reducerile de preturi la bilete: 5 noi destinatii intra in program