Insule de închiriat în Oceanul Indian pentru românii cu bani. Vezi în ce paradis poţi petrece vara cu un milion de euro!

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Insule de închiriat în Oceanul Indian pentru românii cu bani. Vezi în ce paradis poţi petrece vara cu un milion de euro!

Turiştii cu foarte mulţi bani care-şi doresc intimitate şi vor să petreacă o vacanţă de vis, pot închiria o insulă privată. Preţurile încep de la 100 de euro şi ajung chiar până la un milion de euro pe săptămână, în funcţie de destinaţie şi servicii.

Călătorii aventurieri care doresc intimitate sau pur şi simplu vor să încerce o experienţă nouă, pot închiria o insulă pustie, în Europa sau în destinaţii exotice. În total, sunt sute de destinaţii din care puteţi alege. În funcţie de pretenţii, proprietarii pun la dispoziţie tot ce aveţi nevoie. Trebuie să fiţi atenţi însă pentru ce optaţi, fiindcă multe dintre insule sunt izolate, iar distanţa până la următoarea aşezare umană este destul de mare.

Firmele de turism din România au lansat servicii de tip VIP pentru clienţii cu dare de mână, în care consultanţii se deplasează oriunde doreşte clientul, chiar şi la el acasă, pentru a prezenta diferite vacanţe.

Insulele din Maldive bat milionul
Soneva Gili, din arhipelagul Maldive, este una dintre cele mai scumpe insule de închiriat din lume. Preţul pentru o săptămână în acest „colţ de rai“ poate ajunge chiar până la un milion de euro pe săptămână. Insula de corali este înconjurată de 44 bungalouri din stuf. „Oaspeţii sunt răsfăţaţi cu festine gastronomice, divertisment tradiţional şi şedinţe de masaj într-unul unul dintre cele mai luxoase spa-uri“, susţine Sorin Vaduvoiu, Director Executiv al agenţiei de turism Perfect Tour, cea care propune aceste oferte în România. Insula poate găzdui 100 de oaspeţi, fiind ideală pentru organizarea nunţilor sau a altor evenimente speciale. Până acum, niciun român larg la buzunar nu s-a arătat interesat de a-şi închiria luxoasa insulă.

Cele mai avantanjoase oferte în Croaţia
Mai accesibile pentru români pot fi insulele din Croaţia, Grecia, Franţa, Italia şi Spania, la polul opus aflându-se locuri precum Fiji, Seychelles, Bahamas sau Oceania. Astfel, în Croaţia, preţurile variază între 100 euro şi 200 de euro. Printre destinaţiile preferate se numără: Palagruza Island, Plocica Island şi Porer Island. În Franţa, preţurile încep de la 600 de euro (Insula Patiras) şi ajung până la 1.300 de euro (Waterford Castle) pe săptămână.

Pentru cei care isi doresc o vacanta in Spania, preţurile  încep de la 3.000 de euro pe săptămână, pentru Isla del Castillo del Brguillo dar ajung până la 147.000 de euro pentru Isla de sa Ferradura. Aceasta din urmă se extinde pe şase hectare, iar aici vin foarte multe celebrităţi.În Italia, Villa Lac Como XIII se închiriază cu 115.000 de euro pe săptămână.

Vacanţă printre girafe
O altă ofertă de vacanţă de lux este Giraffe Manor din Kenia. Aici s-a păstrat habitatul original intact a girafelor si a numeroaselor specii de animale, incluzând hiene si leoparzi. Preţul de cazare la conac începe de la 3.000 de dolari pentru persoană pe săptămână.

Daca doriti sa vedeti destinatii inedite de a petrece vacanta la noi in tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Insule de închiriat în Oceanul Indian pentru românii cu bani. Vezi în ce paradis poţi petrece vara cu un milion de euro!