Rezervările de Paşte, pe ultima sută de metri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Rezervările de Paşte, pe ultima sută de metri

Buzoienii care nu s-au gândit încă unde să petreacă vacanta de Paste trebuie să se grăbească. Agenţiile de turism au pus la bătaie ultimele oferte atât din străinătate, cât şi din staţiunile româneşti.

Cei care vor să îşi petreacă mini vacanţa de Paşte în Bulagria trebuie să ştie că preţul unui pachet turistic pleacă de la 150 de euro de familie pentru un sejur de 3-4 zile cu toate mesele incluse, precum şi cu cine festivă de Paşte. În Grecia pachetele turistice de cinci zile pleacă de la 100 de euro şi includ cazarea şi micul dejun, precum şi transportul. Însă aici pentru masa festivă trebuie să scoată din buzunar încă 20 de euro.

Pe Valea Prahovei un pachet turistic cu trei nopţi cu masa festivă inclusă pleacă de 900 de lei de persoană, iar pe Valea Oltului 3-4 nopţi de cazare costă 200 de lei fără masa de Paşte inclusă sau ajunge la 500 de lei cu manifestaţiile de sărbători.

Buzoienii mai pot profita şi de ofertele last minute lansate de multe agenţii de turism pe ultima sută de metri, care au preţuri foarte avantajoase.

Pentru a citi despre alte destinatii recomandate pentru vacanta de Paste, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Rezervările de Paşte, pe ultima sută de metri