Pensiunea Panorama

|

Pensiunea Panorama ***

Cím: Str. Libertatii Nr. 43
  Ghelari, 337240, Hunedoara megye, Romania

Mobil: +40 744 581671

Web: panorama-pension.eu

 

Hozzászólás

 
 
 
 
Superba
O pensiune superba cu o priveliste minunata si niste oameni extraordinari.

Recomand cu caldura
 MiLu2010-06-06 22:26:44
 
 
 
 
paradis - o oază de linişte şi relaxare
locul în care ne-am simţit cel mai bine într-o vacanţă; cazare: camera în care am fost cazate a fost modernă, luminoasă, spaţioasă, călduroasă; linişte:dimineaţa admiram Masivul Retezat de pe balcon, ascultînd doar ciripitul păsărelelor. mîncare: multă şi foarte bună. gazdele, le-aş defini simplu: gazdele perfecte
 gentianatoma2010-06-21 09:37:04
 
 
 
 
pensiune de vis
am fost si vom mai merge cit de curind la 'Panorama",e un coltisor superb, linistit, curat, imbietor...gazdele nici nu am cuvinte sa le descriu,primitiare,placute,te rasfata pina peste poate....daca o data i-ai calcat pragul cu siguranta revii!Daca ai de gind sa iti incarci bateriile,poti sa te duci cu incredere,ai toate conditiile pentru asa ceva...........sa nu mai vorbim de mincare....de ciorbita taraneasca de vacuta....imi lasa si acuma gura apa cind ma gindesc.
Imprejurimile sunt nemaipomenite ai ce vedea....ce sa mai zic,mergeti si va convingeti!
 Ana timisorenca2010-09-19 11:37:02

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Panorama