Cea mai lunga croaziera din lume dureaza 124 de zile si ajunge in 28 de tari. Pretul exorbitant pe care il platesc bogatii pentru "calatoria vietii" GALERIE FOTO

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cea mai lunga croaziera din lume dureaza 124 de zile si ajunge in 28 de tari. Pretul exorbitant pe care il platesc bogatii pentru

Daca sunteti adeptii croazierelor pe mare sau daca v-ati planificat, la un moment dat, o calatorie in jurul lumii, aflati ca exista o cursa de-a dreptul fascinanta. Vorbim despre cea mai lunga croaziera din lume, care dureaza 124 de zile (aproape patru luni), costa 12.000 de dolari pe zi, dar ofera tratamente regesti clientilor de la bord.

Compania Six Star Cruises a lansat o croaziera care ajunge la exorbitantul pret de 1,6 milioane de dolari/cuplu, scrie Daily Mail.

"Calatoria vietii", asa cum a fost ea intitulata de jurnalistii britanici, pleaca din Los Angeles (SUA) si trece prin 28 de tari. Printre zonele in care vaporul acosteaza se numara Polinezia Franceza, Noua Zeelanda, Malaezia, insulele Maldive si Mauritius.

Fascinant in aceasta aventura este faptul ca pretul include transportul (inclusiv preluarea clientilor din locuinta personala  cu un elicopter Sikorsky), cazarea intr-una din cabinele de lux ale vasului Silver Whisper (parte a portofoliului de vase de lux detinute de Silversea), mancarea de la bordul vaporului (trei mese pe zi, gustarile dintre mese + bauturi), dar si intrarea gratuita la showurile de la bordul vasului. Totodata, pasagerii se pot relaxa cu sedinte de fitness, aerobic, masaje, inot sau alte activitati de petrecere a timpului liber, in multitudinea de sali de sport prezente pe excentricul vas.

Caviar de 6.300 de dolari/kilogram si ceai extras din plante de acum 1.000 de ani

Printre delicatesele cu care calatorii vaporului se infrupta se numara caviarul Beluga, in valoare de 6.300 de dolari/kilogram sau ceaiul Da Hong Pao, extras din plante vechi de 1.000 de ani. Fiind extrem de rare, pretul acestora depaseste 3.000 de dolari/kilogram.

Pentru a citi si despre cel mai mare vas de croaziera din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Kezdőlap