Hotel Central

|

Hotel Central **

Adresă: Calea lui Traian Nr. 403
  Călimăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 750990

Web:

 

Descriere

Hotelul Central oferă servicii de 3 stele, fiind situat central în stațiunea Călimănești. Pune la dispoziţie un centru spa cu piscină interioară și tratamente medicale, un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească și unități de cazare cu TV cu ecran plat. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit.

În plus, toate camerele și suitele oferă balcon, un frigider mic și baie proprie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele dintre camere oferă vedere la munții ce străjuiesc valea Oltului.

Zona de spa a Hotelului Central folosește apă termală locală, iar tratamentele pun accentul pe tratarea bolilor de rinichi şi a problemelor respiratorii și ginecologice.

La hotel este disponibilă o parcare publică gratuită. La 10 minute de mers pe jos se găsesc mai multe magazine și restaurante, iar gara Călimăneşti se află la 2 km. Puteţi vizita mănăstirea Cozia, aflată la 500 de metri de hotel.

Tarife:
Single 80 Lei
Double 100 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Central