Hotel Hermes

|

Hotel Hermes *

Adresă: Str.Toporasilor Nr. 20
  Alba Iulia, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 835008;+40 358 104380

Fax: +40 258 835008

Web: www.hotelhermes.ro

 

Descriere

Situat în cartierul Cetate din Alba Iulia, Hotel Hermes oferă camere spaţioase la doar 10 minute de mers pe jos de centrul fortificat Alba Carolina. Acesta dispune de un restaurant şi o sală de jocuri.

Toate camerele au baie, covor roşu, care le oferă o ambianţă caldă. Fiecare cameră este dotată cu încălzire, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit şi un mini-bar. Pentru confortul oaspeţilor, se furnizează o plasă de ţânţari.

În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun din ingrediente locale la restaurantul hotelului. În cursul serii, acesta oferă o varietate de preparate internaţionale din Transilvania, precum şi băuturi de la barul său.

Oaspeţii pot juca biliard în camera de jocuri de la Hotel Hermes. Recepţia este disponibilă 24/ 7 pentru room service sau pentru organizarea de transport la zonele de interes din apropiere.

Hotel Hermes este situat chiar vizavi de centrul comercial Piaţa Cetatea Oancea. Parcarea gratuită este disponibilă la faţa locului.


Tarife:

Camera dubla matrimoniala 160 lei
Camera dubla twin 165 lei
Apartament 2 camere 280 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Hermes