Nu exista poza

|

Hotel Simeria Class ***

Adresă: Str. Lt. Viorel Marceanu, Nr. 16
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 230227

Fax: +40 230 235113

Web: www.hotelsimeriaclass.ro

GPS: 47.554779 - 25.896385

 

Descriere

Hotel Simeria Class situat in Gura Humorului, inaugurat in vara anului 2008 si ofera confort si relaxare pentru 46 de persoane in 10 camere matrimoniale, 10 twin si 2 apartamente.

Facilitati cazare: Fax, Sanie trasa de cai, Internet wireless, Internet prin cablu, Schimb valutar, Parcare, spalatorie, Room service, Plata cu cardul, Sala de mese, Seif la receptie, Bar, Restaurant, Sala de conferinte, Tichete de vacanta

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV

Tarife :
Camera dubla matrimoniala:
110 RON / zi; 90 RON / zi in regim single;
Camera dubla twin:
110 RON / zi; 90 RON / zi in regim single;
Apartament 2 camere:
170 RON / zi; 150 RON / zi in regim single;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Simeria Class