Nu exista poza

|

Hotel Silvia ***

Adresă: Str Tache Ionescu Nr 2
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 313858

Fax: +40 244 313858

Web: hotelsilvia.ro

 

Descriere

Hotelul Silvia este situat intr-o zona retrasa, de la Dn in vecinatatea Manastirii Sinaia (la distanta de 150m) si a Castelului Peles 500m in zona centrala, cu acces usor catre domenilul schiabil.

Facilitati cazare: Fax, Transport auto, TV in living, Internet wireless, Parcare, Gradina/curte, Plata cu cardul, Living, Seif la receptie, Loc amenajat de joaca, Bar, Sala de conferinte.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Uscator de par, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Tarife :
Garsoniera: 150 RON / zi
Apartament 2 camere: 190 RON / zi
Apartament 3 camere: 300 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Silvia