Hotel Ramada

|

Hotel Ramada ***

Adresă: Str. G. Ureche Nr. 27
  Iași, 010082 , jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 256070

Fax: +40 232 256070

Web: www.ramadaiasi.ro

 

Descriere

Ramada City Center Iaşi oferă o locaţie liniştită în inima oraşului, chiar vizavi de centrul comercial Complex Palas. Se află la doar 15 minute de aeroport şi la 7 minute de gara principală.


Servicii
-recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, transfer de la/la aeroport, centru de afaceri, spălătorie, curăţătorie chimică, facilităţi VIP în cameră, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, prânz la pachet, închirieri auto, fax/copiator, serviciu de concierge, serviciu de transfer (contra cost)

General
-camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Localizare

Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala.

Facilităţi

Servicii

Executive Suite: Spatii de cazare de lux, avand facilitati speciale: cafetiera cu dotarile aferente, posibilitatea de a servi micul dejun in camera, la cerere, gratuit, cadouri de intampinare, ziar gratuit livrat dimineata la camera, acces Internet de mare viteza gratuit, posibilitatea de a utiliza computerul hotelului in una din salile de conferinta disponibile ale hotelului, presa de pantaloni, halat de baie si papuci. Datorita confortului, intimitatii, locatiei centrale in Iasi si facilitatilor business oferite clientilor (Sali de Conferinte, acces Internet de mare viteza in toate camerele, si spatiile publice ale hotelului), Hotelul Ramada Iasi City Center constituie alegerea ideala pentru turismul de business, turismul de vacanta sau ca si centru de conferinte.

Obiective turistice

Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Sală de conferinţe

Ramada Iasi City Center va propune sa alegeti din cele 5 sali de conferinte modern echipate si cu variate optiuni de set-up. Toate salile sunt situate la mezaninul hotelului si sunt dotate cu flipchart si consumabile, posibilitate de proiectie, aer conditionat, internet wireless, black-out capability. La cererea dvs. aveti la dispozitie orice echipament tehnic: videoproiector, sistem sonorizare cu microfoane fixe mobile, televizor si video, laptop, instalatii de traducere simultana si altele. Conferinte: Sala Roma este perfecta pentru evenimentele business de pana la 60 persoane si face legatura cu Salonul Paris unde se pot organiza petreceri, cocktailuri si alte festivitati Sala Napoli similara salii Roma, poate fi inchiriata atat separat cat si impreuna cu aceasta pentru actiuni de cca. 100 persoane si beneficiaza de acces la terasa de la mezanin de unde se pot admira Palatul Culturii si colinele verzi al orasului Sala Tokyo este cea mai cocheta sala de conferinte, fiind preferata pentru evenimentele restranse de pana la 30 de persoane si este ideala pentru sedinte, traininguri, prezentari de mica amploare Sala New York fiind cea mai mare sala de conferinte a hotelului, gazduieste evenimente mai mari de pana la 120 de persoane, beneficiind de acces separat din exterior dar si de un lobby generos la intrare Salonul Paris Dedicat micului dejun pentru oaspetii cazati in hotel, salonul Paris este foarte potrivit si pentru evenimente organizate sau festivitati de pana la 100 de persoane.

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul Ramada Iasi City Center ofera cazare in 76 camere cu urmatoarele facilitati: acces cu card electronic, internet gratuit si nelimitat, work desk, telefon cu acces international direct, seif electronic, aer conditionat, minibar, 36 canale TV, televizoare LCD. In plus, hotelul asigura si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Camerele Double Twin: spatioase si primitoare, ofera o priveliste deosebit de frumoasa spre Palatul Culturii si spre colinele verzi ale Iasului. Toate baile camerelor sunt modern echipate, cu telefon, uscator de par, difuzor, oglinda de machaj si ofera o gama de produse cosmetice de cea mai buna calitate. Camerele Single: dotate cu pat matrimonial extralarge , sunt special concepute pentru odihna si linistea atat de pretioase dupa o zi cu o agenda de lucru incarcata. Apartamentele Junior Suite si Senior Suite: sunt dedicate oaspetilor dvs. VIP si ofera facilitati suplimentare : un salon de primire spatios, doua bai - cu dus si cu jacuzzi, complimentary coffee and tea, terasa de vara.

Galerie Foto

Hotel Ramada IașiHotel Ramada Iași / 1Hotel Ramada Iași / 2Hotel Ramada Iași / 3Hotel Ramada Iași / 4

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ramada