Doar clienţii hotelurilor vor mai intra cu maşina în Poiană Braşov

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Doar clienţii hotelurilor vor mai intra cu maşina în Poiană Braşov

Proiectul pentru parcarea din Poiana Mică este aproape gata. De aici, transbordarea se va face cu maşini uşoare sau cu telegondola, chiar până la baza pârtiilor.

Documentaţia tehnică pentru realizarea unei parcări subterane şi supraterane în Poiana Mică, lângă Cabana Junilor, va fi finalizată în câteva săptămâni, iar oficialii Primăriei speră ca în decursul lunii aprilie întreg proiectul să fie finalizat pentru a fi depus la Agenţia de Dezvoltare Regională 7 Centru, în vederea aprovării finanţării.
Parcarea are prevăzute 545 de locuri şi va fi realizată pe o suprafaţă de 8.845 mp.

După finalizarea ei, accesul în staţiunea Poiana Braşov va fi permis doar pentru maşinile acelor turişti care au cazare. Pentru ceilalţi va fi pus la punct un sistem de transport din Poiana Mică în staţiune, cu maşini de dimensiuni mai mici. Plecarea se va face dintr-un terminal modern care va fi realizat în cadrul aceluiaşi proiect cu parcarea.
Mai mult, primarul George Scripcaru a declarat că se are în vedere amenajarea unui sistem de transport pe cablu, gen telegondolă, pentru a transporta turişti din Poiana Mică în staţiunea Poiana Braşov, chiar până la baza pârtiilor, mai ales pentru cei care merg cu schiurile în spate şi clăparii în picioare.

Pentru a cauta cazare in Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Doar clienţii hotelurilor vor mai intra cu maşina în Poiană Braşov