Noile oferte turistice de Paste raman in Romania la preturile din 2010. Tarifele scad in Grecia, Bulgaria

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Noile oferte turistice de Paste raman in Romania la preturile din 2010. Tarifele scad in Grecia, Bulgaria

Preturile unor pachete turistice interne pentru sarbatorile de Paste raman la nivelul anului trecut, in timp ce in strainatate scad cu 5-10% in cazul Greciei si Bulgariei, dar cresc cu 10% in multe statiuni turcesti, potrivit datelor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

"Preturile pachetelor turistice interne de Paste si de 1 Mai de anul acesta vor fi aproximativ ca cele de anul trecut sau usor mai scazute, dar nu trebuie sa uitam ca 2009 a fost an de criza si, oricum, multe oferte turistice au tinut cont de aceasta circumstanta", a declarat agentiei Mediafax presedintele ANAT, Corina Martin.

In ceea ce priveste pachetele turistice externe de Paste, preturile vor fi, in general, similare cu cele de anul trecut, sau chiar mai mici cu 5% pana la 10% in cazul Greciei sau al Bulgariei si cu pana la 10% mai mari in Turcia.

Un pachet de 3 nopti la un hotel de 5 stele din Mamaia costa in perioada Pastelui circa 1.000 de lei de persoana, in regim all inclusive. Un sejur similar ca perioada, dar la un hotel de 4 stele din aceeasi statiune costa 470 lei de persoana cu demipensiune.

O noapte de cazare la un hotel de trei stele din binecunoscuta statiune Sinaia costa 60 de lei de persoana, iar intr-o unitate similara de la Bran tariful este de 90 de lei. In Poiana Brasov pretul unei nopti de cazare la un hotel de 3 stele este de circa 100 lei de persoana. In statiunea Borsa, o noapte la o unitate de 3 stele costa 74 lei de persoana, iar la Gura Humorului 65 lei.

Pentru a cauta cazare in Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Noile oferte turistice de Paste raman in Romania la preturile din 2010. Tarifele scad in Grecia, Bulgaria