Chartere din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Chartere din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai

Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Consiliul Judetean Constanta si compania Medallion Air negociaza operarea, incepand din luna aprilie, a unor zboruri charter de pe aeroportul Kogalniceanu catre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai.

"Suntem in negocieri avansate cu compania aeriana Medallion Air in vederea stabilirii unor rute in premiera pentru aeroportul international Mihail Kogalniceanu, care sa lege Constanta de Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai, cu o frecventa estimata intre 2 si 4 zboruri saptamanale", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

Ea a adaugat ca in urma negoecierilor s-a stabilit deja programul de zbor pentru rutele alese, urmand ca partile implicate sa aiba o intalnire finala cu reprezentantii Consiliului Judetean Constanta.

"Practic, daca va merge bine, toti vom avea de castigat. Medallion Air lanseaza rutele, aeroportul lasa taxele la minim, iar agentiile de turism promoveaza si vand aceste destinatii", a spus Martin.

Aceasta a afirmat ca noile zboruri vor fi anuntate oficial la targul internationa de turism "Holiday Market", care se va desfasura in perioada 17 - 20 martie la Palatul Parlamentului.

Pentru a cauta cazare in Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Chartere din Constanta spre Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai