Nou Targ de Turism al Romaniei 2011 la cea de-a XXV – a editie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Nou Targ de Turism al Romaniei 2011 la cea de-a XXV – a editie

Romexpo organizeaza in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, cea de-a XXV–a editie a noului Targ  de Turism al Romaniei.

Prin cele doua editii anuale de primavara si toamna, organizate de Romexpo, noul Targ de Turism al Romaniei – TTR reprezinta de mai bine de 10 ani, cel mai important eveniment de acest gen din Romania, promovand un numar impresionant de statiuni turistice si sectoare din domeniu si oferind expozantilor posibilitatea de a relationa, negocia si vinde pachete turistice. Evenimentul este dedicat atat vizitatorilor specialisti cat si publicului larg.

Editia de primavara a TTR 2011 se adreseaza agentiilor de turism, tour operatorilor, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese si turism de afaceri, statiunilor turistice si complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agentilor economici ce ofera servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, editurilor si publicatiilor de profil.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stiri-turism.com

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Nou Targ de Turism al Romaniei 2011 la cea de-a XXV – a editie