Bani investiti si pentru infrastructura din Baile Olanesti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

O suma destul de consistenta putem zice, si anume 5 milioane de euro, ar putea sa permita intreaga reabilitare a infrastructurii din statiunea Baile Olanesti si din cate se spune nu numai aplicarea ‘covorului’ asfaltic, ci si lucrari pentru canalizare si apa si promovare turistica.

Daca vine vorba de bugetul local, conform spuselor primarului, redeventa pe care toti agentii economici  o achita pentru concesiunea izvoarelor medicale ar trebui sa fie incasata de catre Primarie si nu de Minister, in urma acestui fapt, administratia locala ar avea posibilitatea sa dispuna de mai multi bani pentru investitiile publice sau pentru cotele de cofinantare.

Se mai stie ca din 2009, statiunea Baile Olanesti a reusit sa atraga mai multe fonduri europene ce au fost folosite pentru promovare turistica, trasee tematice si infrastructura.

O cota parte din suma de 5 milioane euro va fi folosita pentru a crea acea salba de lacuri din zona cascadei, astfel va avea loc executia unui punct de agrement, conform sugestiilor venite din partea mai multor turisti si locuitori.

Pentru a cauta cazare la Baile Olanesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult..

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Bani investiti si pentru infrastructura din Baile Olanesti