Peste 30 milioane euro s-au investit in ultimii doi ani prin programul "Schi in Romania"

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Peste 30 milioane euro s-au investit in ultimii doi ani prin programul

Peste 30 de milioane de euro s-au investit in ultimii doi ani pe Valea Prahovei si in Brasov prin Programul National "Schi in Romania", derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), ce are scopul de a dezvolta infrastructura turistica montana, scrie Elena Udrea pe blogul sau.

"In toate statiunile importante de pe Valea Prahovei si din Brasov au fost finalizate sau sunt in lucru obiective de investitii, datorita programului "Schi in Romania". Au fost date in folosinta centre salvamont in judetele Brasov si Prahova. in Poiana Brasov au fost aduse instalatii de zapada artificiala si se lucreaza la largirea domeniului schiabil in vederea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013", potrivit lui Udrea.

"La Predeal s-au realizat lucrari de consolidare si refacere a zonei inferioare a Partiei Cocosul, a fost refacuta Partia Subteleferic si s-au finalizat lucrarile la partia de biatlon. In Rasnov au pornit lucrarile la partia de biatlon si s-au alocat banii pentru trambulina K90, a doua din Romania. La Azuga, s-a lucrat la reabilitarea Partiei Sorica. La Busteni a fost sprijinita realizarea celui mai mare Fun Park din Romania, la baza Partiei Kalinderu", scrie ministrul Elena Udrea.

Pentru a cauta cazare in Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Peste 30 milioane euro s-au investit in ultimii doi ani prin programul "Schi in Romania"