Turistii ar putea face turul orasului Bucuresti cu autocarul

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Turistii ar putea face turul orasului Bucuresti cu autocarul

Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) vrea sa implementeze anul viitor programul "Bucuresti City Plus", prin care sa organizeze, intre altele, turul Capitalei cu autocarul, pentru turisti, ca in marile orase europene, cu opriri la principalele atractii turistice din Bucuresti.

"Pretul biletului pentru noul tur al Bucurestiului va fi de 50 de lei, cu reducere de 50% pentru copiii de sub 12 ani. Vor fi trei autocare care vor transporta turistii.

Un tur de oras va dura doua ore si jumatate si se va efectua intre orele 10.00 si 16.00, cand traficul nu este asa de intens.

Totodata, statia de plecare/sosire a turului orasului pe modelul "Hop On-Hop Off", va fi amenajata in Piata Timpului de langa magazinul Cocor din Bucuresti", a declarat joi, intr-o conferinta de presa vicepresedintele ATMB, Carmen Pavel.

Autocarul va opri apoi in statii amenajate la Teatrul National Bucuresti, in Piata Romana, Piata Victoriei, Muzeul Satului, Piata Palatului, Opera Romana, Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului si Patriarhie.

Aceste statii vor fi amenajate, cel mai probabil, de Primaria Capitalei.

Proiectul va fi gata in luna mai 2011, odata cu evenimentul "Luna Mai, Luna Bucurestiului", pe care ATMB il va organiza, potrivit vicepresedintelui asociatiei.

Pentru a cauta cazare in orasul Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

You are here: Ştiri Turistii ar putea face turul orasului Bucuresti cu autocarul