Conceptul cardului 365 Holiday Plus Unlimited

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Este vorba despre un concept ce functioneaza de mai bine de 15 ani pe piata europeana si care a fost adus in tara noastra in 2010. Conform cu EVZ, daca veti plati 198 de euro/an, veti putea sa mergeti alaturi de inca o persoana sa stati gratis pentru 1 saptamana la un hotel de 5 stele, in destinatii precum: Germania, Elvetia sau Austria.

Astfel, cardul de vacanta 365 Holiday Plus Unlimited (cu valabilitate 1 an) asigura cazarea gratuita pentru 2 persoane la un numar de circa 1.390 de hoteluri ce sunt situate in 16 tari din Europa. In afara de aceste tari, mai exista o destinatie unde cardul este recunoscut- Egipt. Dar exista si cateva conditii de indeplinit de catre turistii posesori de acest tip de card: Nu trebuie sa depaseasca 6 nopti/an la un hotel plus ca mai au de platit micul dejun si cina.

Posesorii de card ‘365 Holiday Plus Unlimited’ pot alege intre diferitele hoteluri si/sau pensiuni de 3-5 stele.

Initial, va alegeti hotelul, tara, asta dupa ce ati studiat bine ofertele mai multor hoteluri, apoi trimiteti cererea de rezervare la hotel, apoi introduceti codul pentru rezervare al cardului 365 Holiday Plus Unlimited (acesti pasi se fac direct pe site, urmand a primi pe adresa de e-mail confirmarea rezervarii si voucherul).

Daca nu vor mai fi camere disponibile, veti fi anuntati cand se elibereaza. Rezervarea locurilor se face cu minim 6 saptamani inainte de prezentarea la hotel.

In cele din urma, aveti de completat formularul pentru cererea de rezervare cu ziua sosirii si plecarii si cu datele personale ale persoanei care o sa va insoteasca. In final vine confirmarea dumneavoastra prin e-mail la oferta de rezervare primita de la hotel, aceasta devenind definitiva.

Pentru a cauta hoteluri de lux de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Conceptul cardului 365 Holiday Plus Unlimited