Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină!

Fie că nu ai avut destui bani să pleci în vacanţă de sărbători, fie că ai vrut să eviţi aglomeraţia din unele staţiuni montane, hotelierii au oferte avantajoase şi după perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Paradoxal, preţul vacanţei poate scădea şi la jumătate faţă de luna decembrie, unde mai pui şi faptul că acum ai de unde alege şi nu eşti presat de timp sau de vreo sărbătoare!

Ski, telescaun şi voie bună sau poate ai prefera să vizitezi Parisul sau Londra! Orice ai alege, operatorii de turism au oferta avantajoasă pentru tine.

În plus, costul unei vacanţe în ianuarie sau februarie este considerabil mai mic faţă de una în preajma sărbătorilor de iarnă in majoritatea dintre statiunile montane.

Astfel, dacă vrei să vezi ceţoasa Londra, atunci vei scoate din buzunar doar 146 de euro pentru trei nopţi de cazare, cu transport inclus, în perioada 11-14 februarie.

Pentru a citi mai multe despre statiunile noastre montane si posibilitati de practicare a sporturior de iarna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vacanţa de după vacanţă: acum şi cu 50% mai ieftină!