Guvernul nu are un site oficial de promovare a turismului in Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

România nu are la această oră un site turistic oficial, deşi Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale are programe de zeci de milioane de euro pentru promovarea turismului. Spre comparaţie, ţări precum Bulgaria, Slovenia sau Croaţia au site-uri oficiale de turism al căror conţinut este tradus în cel puţin patru limbi străine.

Mai mult, oficialii Ministerului Turismului au anunţat recent că sunt programate parteneriate cu facebook, un site inovator de reţele sociale, în condiţiile în care prima condiţie pentru a "exista" pe internet este un site oficial al turismului românesc.

Întrebaţi de ZF care este site-ul oficial turistic al României, oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) au transmis că deţin mai multe site-uri, realizate de birourile de promovare din străinătate, enumerând adresele: romania.travel.com, romaniatourism.com, rumanitour.com, romaniatravel.ru, romania.it, rumaenien-info.at, rumaenien-tourismus.de, guiderroumanie.com. Problema este că aceste site-uri sunt dedicate anumitor pieţe, cum ar fi cea din Italia sau cea din Rusia, şi permit vizualizarea conţinutului doar într-o singură limbă. Nici măcar unul dintre site-urile menţionate de MDRT nu oferă posibilitatea vizualizării conţi­nu­tului în limba română.

Pentru a citi informatii despre atractiile turistice ale Romaniei, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.zf.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Guvernul nu are un site oficial de promovare a turismului in Romania