Cele mai ieftine statiuni de schi din UE: 40 euro pentru un adult, pe 6 zile

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai ieftine statiuni de schi din UE: 40 euro pentru un adult, pe 6 zile

Sport areal Kliny din Republica Ceha si Vilkaviskio Rajono din Lituania sunt statiuni de schi cu cele mai mici preturi din Uniunea Europeana, costul cazarii unui adult pe o perioada de 6 zile incepand de la 40 euro, se arata in studiul "Schi Resort-urile din Europa 2010/2011", realizat de Centrele Europene ale Consumatorilor din Uniunea Europeana (ECC-Net).

Majoritatea statiunilor din Republica Ceha au preturi de pana la 75 euro.

La polul opus se afla binecunoscuta statiune St. Moritz din Elvetia, costul unui bilet fiind de 272 euro, de circa patru ori mai mult decat in locatiile mentionate mai sus.

Urmatoarele doua locuri in ceea ce priveste cele mai scumpe cazari se afla tot Elvetia - statiunea Saas Fee, unde costul unui bilet pentru un adult pe o perioada de 6 zile este 261,3 euro, si statiunea Gstaad - 245,88 euro.

In general, cele mai ieftine statiuni de schi au dimensiuni reduse, cu partii de 1 km, in timp ce cele mai scumpe ofera o partie de 10 kilometri.

Exista si statiuni de schi care ofera reduceri, in functie de numarul de persoane, de numarul de zile de sedere etc. Reducerile sunt oferite, de obicei familiilor sau acelor persoane care detin un asa numit "guest-card" al resort-ului. In plus, copiii mici insotiti de un adult pot utiliza gratuit echipamentele pe cablu.

Pentru a citi mai multe despre domeniile schiabile din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cele mai ieftine statiuni de schi din UE: 40 euro pentru un adult, pe 6 zile