Brandul turistic al Romaniei si la… Moscova

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Sunt promovate statiuni din tara noastra turistilor rusi, putandu-se negocia pachete turistice atractive pentru acestia, cat si organizarea unor evenimente speciale, de pilda Craciunul si/sau Anul Nou pe stil vechi. Atragerea turistilor provenitia din Rusia s-a facut prin implementarea unor zboruri charter de la Moscova spre Bucuresti, Constanta si Targu Mures, cu toate ca potentialul de dezvoltare al acestui segment este cu mult mai mare.

Acum,  o serie de statiuni balneare, au trezit interesul multor doctori si tour-operatori din Rusia ce au fost prezenti la acest eveniment. Ba mai mult, din ofertele incluse in pachete turistice din Romania interesul a fost indreptat catre statiunea Sovata care este preferata si mai mult cautata datorita tratamentelor eficiente de fertilitate, tratamentelor pentru infrumusetare si intinerire sub marca ‘Ana Aslan’ si a salinelor.

E foarte important sa se imbunatateasca imaginea Romaniei cat mai mult. Potrivit reprezentantului M.D.R.T (Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului) la Moscova, anul trecut (2009), un numar de peste 70.000 de cetateni rusi au vizitat Romania, cu circa 17 % mai mult decat in anul 2008.

Astfel, Romania a invitat Rusia, cu prilejul lansarii brandului turistic de tara la Moscova, ‘sa exploreze Gradina Carpatica ’a tarii noastre, ne informeaza AgerPres.

Pentru a citi mai multe despre statiunile balneare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Brandul turistic al Romaniei si la… Moscova