Start dificil pentru vanzarea unui pachet turistic intreg pentru vacanta de iarna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Start dificil pentru vanzarea unui pachet turistic intreg pentru vacanta de iarna

Vanzarile de pachete turistice pentru iarna merg mai greu decat in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a inrautatirii efectelor crizei economice la nivel local, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Ea a explicat ca in cazul vanzarilor de pachete in zonele montane se reediteaza situatia de la debutul sezonului estival, cand vanzarile au fost mult mai slabe decat in 2009. "In a doua parte a sezonului estival lucrurile s-au imbunatatit. Ramane de vazut ce se va intampla pe partea de vacante de iarna, dar cu siguranta pe piata exista un ritm mult mai lent de vanzari in acest moment", spune Martin, pentru DailyBusiness.ro.

Startul vanzarilor de vacante de iarna a fost dat la inceputul acestei luni in cadrul targului de vacante Winter Holiday, organizat de ANAT in Bucuresti. In cadrul evenimentului, cele 120 de agentii de turism participante au vandut circa 400 de pachete turistice, media vanzarilor fiind astfel destul de scazuta.

Cele mai solicitate destinatii interne in cadrul acestui targ de vacante au fost Valea Prahovei si Poiana Brasov, dar si zone de turism rural cum ar fi Bran Moieciu, Maramures si Bucovina.

Pentru a citi informatii despre domeniile schiabile din tara noastra, click aici.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Start dificil pentru vanzarea unui pachet turistic intreg pentru vacanta de iarna