România participă la târgul internațional de turism din Israel - IMTM 2015

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România participă la târgul internațional de turism din Israel - IMTM 2015

 

Președintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Simona Man participă, în perioada 10-11 februarie a.c, la de-a 21-a ediție a târgului internațional de turism pentru piața mediteraneeană (IMTM) din Israel, informează ANT. Evenimentul din acest an marchează și aniversarea a 50 de ani de la momentul începerii dezvoltării turistice în Statul Israel.

În marja acestui eveniment, oficialul român se va întâlni cu Ministrul Turismului din Israel, Uzi Landau, cu Eyal Sellouk, președintele Asociației Agențiilor de Turism din Israel, precum și cu Andreea Pastarnac, Ambasadorul României în Statul Israel.

De asemenea, în cadrul vizitei, președintele ANT va avea întrevederi cu ministrul adjunct al turismului, Amir Halevi, precum și cu reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Românești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.

În prima zi a târgului, Autoritatea Națională pentru Turism împreună cu Ambasada României în Israel organizează un seminar despre România, intitulat “Romania - 365 de zile să explorezi Grădina Carpaților”. Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenția cetățenilor israelieni către oferta turistică a României.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri România participă la târgul internațional de turism din Israel - IMTM 2015