Cum se prezinta Romania la Targul Turism de la Stuttgart

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum se prezinta Romania la Targul Turism de la Stuttgart

 

Romania este partenera in cadrul Targului International de turism CMT-Stuttgart, care va atrage 240.000 de vizitatori. Vezi cum se prezinta tara noastra in fata publiculi german.

„Romania este destinatia perfecta pentru a o descoperi 365 de zile. Este singurul loc in care din 20 in 20 de km forma de relief se modifica, fapt ce confera o diversitate aparte, satisfacand astfel si cel mai exigent turist. Fie ca este vorba de o vacanta la mare sau la munte, city break, turism rural sau ecoturism, Romania le ofera pe toate. Peisajele din tara mea sunt unice si oricat de mult am calatorit, si oricate locuri am vizitat, niciunul nu se compara cu Romania. In contextul descrierii facute mai sus, va invit sa descoperiti Gradina Carpatilor, sa descoperiti Romania balneo, Romania cultural-istorica, Romania ECO si, nu in ultimul rand, Romania destinatiilor unicat. Intr-un cuvant, tara mea este pentru toate gusturile si va invit sa o descoperiti”, le-a spus presedintele ANT Simona Man reprezentantilor tuturor tarilor expozante, jurnalistilor si oficialilor germani.

„Discursul oficialului roman a fost urmat de un moment artistic. Doi dintre Ambasadorii turismului romanesc, Ovidiu Lipan Tandarica si Nicolae Voiculet, impreuna cu Marius Mihalache la tambal, Mihai Nenita la vioara, Jezebel voce, Cristi Gram, chitara electrica si Josef Kappl, chitara bas au interpretat Ciocarlia intr-o maniera unicat”, se arata in comunicatul Autoritatii Nationale pentru Turism.

Unul dintre momentele care i-a cucerit pe cei prezenti a fost reprezentatia data de Ovidiu Lipan Tandarica care, in ritm de Ciocarlia, a batut toaca, instrument muzical folosit in biserica ortodoxa. Prestatia Romaniei a fost completata de o prezentare de moda inedita a creatoarei Liliana Turoiu, in care tinere romance au prezentat costumul popular traditional din colectia „Zestrea”, mai spun reprezentantii ANT.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cum se prezinta Romania la Targul Turism de la Stuttgart