Reduceri pentru turistii care vin in Bucuresti de Craciun

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Reduceri pentru turistii care vin in Bucuresti de Craciun

De Craciun, Bucurestiul vrea sa intre in competitie cu Praga, Viena si Parisul. Patronii din turism vor sa demonstreze ca si capitala Romaniei poate fi o atractie de sarbatori, asa ca reduc preturile la jumatate.

Ei mizeaza si pe un tur al cluburilor din centrul vechi al orasului, acolo unde e cea mai mare distractie si turistii isi petrec mult timp si, evident, cheltuiesc sume frumoase.  Mai tristi sunt cei care gestioneaza hotelurile din Capitala. Chiar si in perioada sarbatorilor de iarna, sute de camere raman goale, iar in lunile lipsite de evenimente situatia e chiar mai rea. In Bucuresti, au venit anul trecut peste 1,3 milioane de turisti, din care 600.000 au fost straini. Putini, comparativ cu milioanele de oameni care aleg marile capitale europene numai la sfarsit de an.

Asa ca, patronii din turism de la noi incearca o noua abordare: reduc tarifele la jumatate si pregatesc tururi ale orasului sau un club safari.  Anul acesta, de Sarbatori, patronii din turism spera ca multi dintre romanii din provincie vor alege Bucurestiul. Dar, tinta lor principala raman strainii, care aduc cele mai importante incasari.  Daca proiectul pilot va fi gata la timp pentru aceste sarbatori, hotelierii spera sa atraga 5.000 de turisti in Capitala de Craciun si de Anul Nou. Numarul ar trebui sa se dubleze anul viitor.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.stirile.rol.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Reduceri pentru turistii care vin in Bucuresti de Craciun