ROMHOTEL și Târgul de Turism al României 2014, la start

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 ROMHOTEL și Târgul de Turism al României 2014, la start

În perioada 13 - 16 noiembrie, Romexpo dă startul celor mai importante evenimente dedicate industriei turismului și a ospitalității: ROMHOTEL și Târgul de Turism al României. Cele două expoziții reunesc peste 270 de companii din 14 țări: Austria, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Republica Moldova, Palestina, România, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafață de peste 10.000 mp.

ROMHOTEL - Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante este un eveniment dedicat profesioniștilor din domeniul HoReCa, care contribuie la experiențele reușite oferite de aceștia clienților. Echipamentele pentru bucătăriile profesionale, articolele HoReCa (meniuri, note de plată, produse promoționale, signalistică), piesele de mobilier vor fi dublate de numeroase evenimente conexe importante pentru specialiști și pentru publicul larg.

Astfel, vizitatorii ROMHOTEL pot asista la competiții si cursuri de barista, iar în cadrul evenimentului “Sărbătoarea Gustului” pot degusta delicatese din Europa și vor alege “Cel mai bun sandwich La Lorraine”.

Târgul de Turism al României - ediția de toamnă

Reunind peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, România, Rusia, Turcia și Ungaria, Târgul de Turism al României pregătește și de această dată cea mai bogată ofertă de vacanțe pe o suprafață de 7.000 mp.

Fie că au în vedere destinații deja cunoscute precum Bulgaria, Turcia, Grecia sau zone din România, cum ar fi: Predeal, Maramureș și Ardeal, vizitatorii vor avea din ce alege.

Chiar dacă prioritare sunt sărbătorile de sfârșit de an, operatorii turistici vin la Târgul de Turism al României cu oferte pentru vacanțele din vara anului viitor. Iar cei care le achiziționează beneficiază de reduceri early-bird de până la 40% pentru destinații cum ar fi: Grecia, litoralul românesc, Bulgaria și Spania.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri ROMHOTEL și Târgul de Turism al României 2014, la start