Mărginimea Sibiului, hotelul de gheaţă de la Bâlea şi staţiunea Păltiniş, în topul preferinţelor de Crăciun şi Revelion

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Mărginimea Sibiului, hotelul de gheaţă de la Bâlea şi staţiunea Păltiniş, în topul preferinţelor de Crăciun şi Revelion

 

Majoritatea turiștilor care doresc să își petreacă Crăciunul și Revelionul în județul Sibiu preferă pensiunile din Mărginimea Sibiului, renumită pentru brânza de Sibiu, singurul hotel de gheață din România, ce se va construi la peste 2.000 de metri altitudine la Bâlea Lac sau pârtiile din stațiunea montană Păltiniș, conform Siminei Manea, directorul Asociației Județene de Turism (AJTS).

“Se caută ofertele de Crăciun și de Revelion, Crăciun tradițional în Mărginimea Sibiului. Ca o nouă tendință (turiștii — n.r.) ne cer structuri de cazare cu spa, cu piscină”, a declarat directorul Asociației Județene de Turism.

Ofertele de vacanță în județul Sibiu vor fi promovate la cel mai important târg de turism național pentru marele public și agenții de turism, conform unui comunicat remis luni.

Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu vor promova oferta turistică a județului Sibiu la Târgul de Turism al României, în perioada 13-16 noiembrie 2014, la București.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Mărginimea Sibiului, hotelul de gheaţă de la Bâlea şi staţiunea Păltiniş, în topul preferinţelor de Crăciun şi Revelion