Vola.ro: Femeile aleg destinatia de vacanta in peste 80% din cazuri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vola.ro: Femeile aleg destinatia de vacanta in peste 80% din cazuri

 

Femeile decid in majoritatea cazurilor unde pleaca familia (sau cuplul) in vacanta in strainatate si au ultimul cuvant in aproximativ 80% din cazuri, ele alegand destinatia, perioada si chiar hotelul, potrivit unui studiu al Vola.ro, cel mai mare portal de turism online din Romania.

Conform studiului, in aproape 60% din cazuri, femeile sunt cele care, in mod direct,  achizitioneaza sau fac o cerere catre agentia de turism, dar, pe de alta parte, se implica si in achizitiile facute de sot sau partener.

"Femeile decid unde se pleaca in vacanta. De cele mai multe ori se intampla ca barbatii, atunci cand vor sa cumpere o vacanta, sa amane achizitia pana se pot consulta cu sotiile. Femeile pun mai multe intrebari agentilor de turism si sunt mult mai informate in legatura cu destinatia, obiectivele turistice etc., fata de barbati, care decid in functie de criterii mai „tehnice”, cum ar fi pretul sau numarul de stele al hotelului", a declarat Ioana Balanescu, Manager Travel Vola.ro.  

Acelasi studiu mai arata ca aproximativ 59% dintre cei care cumpara vacante online locuiesc in Bucuresti, iar pe urmatoarele trei locuri se situeaza cei din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.  

"In ultimii ani a crescut ponderea provinciei pentru ca s-au introdus mai multe zboruri de pe aeroporturile din tara, mai ales low-cost-uri. Astfel, si pentru cei din afara Bucurestiului a devenit mai comod si mai ieftin sa calatoreasca. In trecut, acestia erau nevoiti, in multe cazuri, sa vina in Capitala ca sa poata pleca cu avionul in vacanta in strainatate", a mai spus Ioana Balanescu.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vola.ro: Femeile aleg destinatia de vacanta in peste 80% din cazuri