România organizează Adunarea Generală a Comisiei Europene pentru Turism

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România organizează Adunarea Generală a Comisiei Europene pentru Turism

 

În perioada 6-8 octombrie a.c. va avea loc, la Braşov - Hotel Aro Palace, cea de-a 88-a Adunare Generală a Comisiei Europene pentru Turism, unde vor fi prezenţi delegaţi din 20 de ţări europene, se arată într-un comunicat al Departamentului Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism.

"Găzduirea în România a Adunării Generale a Comisiei Europene pentru Turism este o recunoaştere a eforturilor depuse de autorităţile centrale de a face turismul românesc competitiv pe plan internaţional. Am ales oraşul Braşov ca loc de desfăşurare a acestei reuniuni deoarece este una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice româneşti. Totodată, acest eveniment reprezintă o oportunitate de a promova România ca destinaţie turistică", a declarat Florin Jianu, Ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism.

Cele două teme principale aflate la baza Adunării Generale a E.T.C. sunt activităţile şi iniţiativele de promovare a Europei ca destinaţie turistică, precum şi planul de acţiuni pentru anul 2015. De asemenea, alte subiecte pe ordinea de zi vor avea în vedere destinaţiile ecoturistice din România şi impactul audio-vizual asupra promovării în turism. Alte elemente importante din cadrul activităţilor desfăşurate de delegaţiile prezente la Braşov vor fi premierea primelor două destinații ecoturistice din România: Orașul Zărnești și zona Mara - Cosău - Creasta Cocoșului (Maramureș) dar şi decernarea premiilor ETC Film Awards.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri România organizează Adunarea Generală a Comisiei Europene pentru Turism