Wizz Air isi mareste echipa de vanzari

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air isi mareste echipa de vanzariCompania aeriana low cost Wizz Air a adaugat un nou membru echipei sale comerciale. Lilla Vajda va fi responsabila de gestionarea relatiilor turistice ca manager de vanzari pentru chartere si distributia locurilor pentru agentiile de turism.

Vajda a absolvit Scoala de Business din Budapesta, Facultatea de Comert, Catering si Turism. Dupa ce a petrecut mai multi ani in strainatate ocupand diferite functii in domeniul hotelier, a lucrat pentru Agoda in business development timp de 3 ani.

Wizz Air isi propune sa consolideze prezenta pe piata din Europa Centrala si de Est si dedica o mai mare atentie pentru operatorii de turism din intreaga Europa. Este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 54  aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 340 de rute care asigura legatura intre 104 de destinatii din 36 de tari. Cu 2.100 de angajati, compania a atras 13,9 milioane de pasageri in anul incheiat in martie 2014.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Wizz Air isi mareste echipa de vanzari