Un avion Wizz Air care se deplasa pe ruta Cluj-Zaragoza a aterizat la Budapesta

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Un avion Wizz Air care se deplasa pe ruta Cluj-Zaragoza a aterizat la Budapesta

 

Un avion al companiei aeriene low cost Wizz Air, care efectua un zbor pe ruta Cluj - Zaragoza, a aterizat marti dupa amiaza pe aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta cu un singur motor, dupa ce o pasare a lovit aeronava, transmite Mediafax.

Zborul W6 3417 de la Cluj (Romania) catre Zaragoza (Spania), a aterizat ca masura de precautie pe aeroportul international din capitala ungara. Pasagerii au parasit aeronava nevatamati si si-au continuat calatoria catre destinatie cu o alta aeronava. Potrivit site-ului companiei Wizz Air, avionul a decolat de la Cluj la ora 17.15 si urma sa ajunga la Zaragoza la 21.35.

Wizz Air, companie de origine ungureasca, este cea mai mare linie aeriana low fare – low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est. Compania a fost infiintata in anul 2003, primul zbor inregistrandu-se in 14 mai 2004, din Katowice. Astazi, compania detine zeci de baze regionale functionabile si pune la dispozitia clientilor zboruri cu peste 200 de rute. Wizz Air a intrat pe piata din Romania in anul 2006 inregistrand prima baza operationala in Bucuresti, in prezent avand mai multe baze in principalele orase ale tarii.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Un avion Wizz Air care se deplasa pe ruta Cluj-Zaragoza a aterizat la Budapesta