Wizz Air introduce pe site informatii live despre zboruri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Wizz Air introduce pe site informatii live despre zboruri

 

Compania aeriana low-cost Wizz Air a lansat miercuri pe wizzair.com un tool de Informare despre zboruri, care le permite pasagerilor sa verifice in timp real statusul zborurilor, afisarea tuturor zborurilor dintr-o zi, orice intarziere sau anulare.

Initial acest serviciu a fost introdus in momentul lansarii aplicatiei de smartphone Wizz Air, devenind foarte popular in randul userilor. Incepand de astazi toti clientii pot accesa acelasi serviciu pe http://wizzair.com/en-GB/flightinformation

“Uneori pot aparea si intreruperi iar informatiile oferite in timp util sunt extrem de importante. Prin acest tool de Informatii Live despre zboruri, pasagerii pot verifica statusul zborurilor din ziua calatoriei”, a spus Daniel de Carvalho, oficial Wizz Air.  

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 340 de rute care asigura legatura intre 102 de destinatii din 36 de tari. Compania numara peste 2.000 de angajati si a avut 13,9 milioane de pasageri in anul incheiat in martie 2014.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Wizz Air introduce pe site informatii live despre zboruri