Hotelierii ar putea beneficia de reduceri la impozitul pe profit si plata contributiilor sociale

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelierii ar putea beneficia de reduceri la impozitul pe profit si plata contributiilor sociale

 

Hotelierii ar putea beneficia de o serie de facilitati fiscale, printre care reducerea impozitului pe profit si a contributiilor sociale, si ar putea primi garantii de stat pentru credite de investitii, potrivit unui proiect al Departamentului pentru IMM si Turism, aflat in dezbatere.

In plus, proiectul, aflat in dezbatere publica si pe circuitul de avizare la mai multe institutii publice, prevede si reducerea taxei aferente licentei de organizare a jocurilor de noroc si a taxei anuale aferente autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc.

Potrivit Departamentului pentru IMM si Turism, facilitatile fiscale ar urma sa stimuleze investitiile in turism, contribuind astfel la cresterea numarului locurilor de cazare, la diversificarea serviciilor de agrement, care ar extinde sezonul, avand ca efecte cresterea numarului de turisti, ocuparea fortei de munca si cresterea consumului.

Totodata, bugetul de stat va creste, prin majorarea contributiilor sociale rezultate din locurile de munca nou create si cresterea incasarilor. Ajutorul de stat vine in contextul in care oficialii din turism au constatat ca un deficit de competitivitate pe care il au structurile hoteliere si de agrement romanesti fata de structurile din celelalte state UE, in special, si fata de cele de la nivel global, in general, potrivit Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Hotelierii ar putea beneficia de reduceri la impozitul pe profit si plata contributiilor sociale