ANAT: Circa 10.000 de turiști vor beneficia de ediția de toamnă “Litoralul pentru Toți”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 ANAT: Circa 10.000 de turiști vor beneficia de ediția de toamnă “Litoralul pentru Toți”

 

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral - Delta Dunării (ALDD) lansează programul “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2014. În condiţiile în care prognoza meteo pentru luna septembrie este favorabilă, patronatele din turism se așteaptă ca aproximativ 10.000 de turişti să beneficieze de programul “Litoralul pentru Toţi”, se arată într-un comunicat emis de ANAT.

Până acum s-au înscris în program 26 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral (opt hoteluri de două stele, 12 hoteluri de trei stele, şase hoteluri de patru stele) care pun la dispoziţie un număr de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara. Detaliile privind agenţiile de turism şi hotelurile incluse în program se găsesc pe site-urile: www.anat.ro, www.fptr.ro, www.asociatia-litoral.ro.

“La finalul unui veri în care vremea nu a ţinut cu noi, încercăm prelungirea sezonului estival, oferind tuturor românilor posibilitatea de a petrece o săptămână pe litoralul românesc. În derularea programului ‘Litoralul pentru Toţi’ se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deşi nu există niciun suport din partea autorităţilor cu privire la reducerea taxelor aferente programului, acesta continuă, fiind văzut de noi ca o obligaţie morală faţă de românii care aşteaptă să se înscrie în fiecare ediţie, pentru a profita de un sejur pe litoral la tarife scăzute”, declară Dragoş Raducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri ANAT: Circa 10.000 de turiști vor beneficia de ediția de toamnă “Litoralul pentru Toți”