Paravion.ro ofera roaming gratuit romanilor care calatoresc in Grecia, Turcia sau Spania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Paravion.ro ofera roaming gratuit romanilor care calatoresc in Grecia, Turcia sau Spania

Paravion.ro, portal de rezervari online, ofera roaming gratuit in august si septembrie abonatilor Vodafone, daca acestia aleg sa mearga in Grecia, Turcia sau Spania.

Campania lansata de cele doua companii se adreseaza tuturor clientilor comuni Paravion.ro si Vodafone care achizitioneaza de pe Paravion.ro pachete de vacanta in destinatii din Uniunea Europeana si Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, acestia trebuie sa cumpere pachetele de vacanta complete pentru destinatiile mentionate pana la data de 30 septembrie, sa fie clienti persoane fizice Vodafone si sa dispuna de abonamente compatibile cu optiunea Roaming pe zi.

"Avand in vedere ca insulele grecesti, Turcia si Spania se numara printre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor, ne-am gandit, alaturi de partenerul nostru Vodafone, sa le facem vacanta mai usoara, eliminand grija roaming-ului", declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Paravion.ro ofera roaming gratuit romanilor care calatoresc in Grecia, Turcia sau Spania