Preturi intre 150 lei si 500 lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Preturi intre 150 lei si 500 lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie

 

Turistii se pot caza la mare in luna septembrie prin programul Litoralul pentru toti, cu preturi intre 150 de lei si 485 de lei pentru un sejur de sase nopti, tarifele variind in functie de gradul de confort al hotelurilor, au anuntat duminica patronatele din turism.

Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, si 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fara mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele si 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun, noteaza Mediafax.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti/persoana, care asigura toate cele trei mese, servite in regim bufet, cu bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja, ajung pana la 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele si 985 de lei la cinci stele.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului  Litoralul pentru toti (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineata si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand si micul dejun.

Pana in prezent s-au inscris in program 26 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral (opt hoteluri de doua stele, 12 hoteluri de trei stele, sase hoteluri de patru stele) care pun la dispozitie un numar de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vandute de peste 30 de agentii de turism din toata tara.

Turistii care cumpara aceste pachete beneficiaza de un voucher de atractii, cu care pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judet, printre care Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi si Cetatea Histria.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Preturi intre 150 lei si 500 lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie