Bucurestiul, promovat de National Geographic Channel in 10 tari

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Bucurestiul, promovat de National Geographic Channel in 10 tari

 

National Geographic Channel va difuza mai multe filme prin care sa promoveze Bucurestiului si brandul de turism al Romaniei, proiectul fiind estimat la 1 milion de euro, fiind incluse zece tari, intre care Germania, Franta, Italia, Marea Britanie si Rusia.

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) vrea sa incheie un contract privind achizitionarea serviciilor de coproductie a unor programe (un film de 45 de minute si 4 viniete de 30 de secunde) ce urmeaza a fi difuzate la televiziunea internationala National Geographic Channel, pentru promovarea brandului de turism al Romaniei, conform unui anunt din 13 august al ANT.

In vederea atribuirii acestui contract, ANT organizeaza, joi, procedura de negociere directa, care se va finaliza prin incheierea unui contract de achizitie publica. Proiectul presupune realizarea, in coproductie, a unui film documentar de 45 de minute si a unor viniete (filme scurte, n.r.) de 30 de secunde, acestea facand parte din proiectul televiziunii National Geographic Channel, realizat sub conceptul de "Smart Cities", arata Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Bucurestiul, promovat de National Geographic Channel in 10 tari