Razvan Pascu lanseaza un ONG prin care multinationalele vor avea ocazia sa faca ceva pentru turismul romanesc

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Razvan Pascu lanseaza un ONG prin care multinationalele vor avea ocazia sa faca ceva pentru turismul romanesc

 

Consultantul in turism Razvan Pascu (foto) anunta lansarea Asociatiei Travel Focus, o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit care isi propune sa promoveze Romania, traditiile si turismul romanesc.

Asociatia Travel Focus va implementa proiecte de promovare turistica, proiecte sociale si de dezvoltare profesionala dedicate tinerilor pasionati de turism si va oferi posibilitatea companiilor private de a se implica in proiecte de responsabilitate sociala cu legatura in turism.  

Totodata, asociatia va crea programe de promovare turistica pentru regiunile din Romania, va sprijini conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, cresterea turismului de incoming si a turismului intern, va cultiva spiritul antreprenorial, bunul simt si responsabilitatea in domeniul turismului, va sprijini si promova in Romania si in strainatate regiunile turistice, statiunile, judetele si orasele cu potential turistic, va promova mestesugurile traditionale, turismul durabil si gastronomia romaneasca.    

Proiectele asociatiei vor angrena atat jucatori din industria turismului care isi doresc sa se implice in zona de responsabilitate sociala, dar si companii din cele mai diverse domenii, care doresc sa isi implice angajatii in proiecte sociale, evenimente de promovare turistica sau programe de CSR.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Razvan Pascu lanseaza un ONG prin care multinationalele vor avea ocazia sa faca ceva pentru turismul romanesc