Românii sunt în criză?! Preţul FABULOS plătit de turişti pentru o noapte la Mamaia. Weekendul acesta preţurile o vor lua razna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Românii sunt în criză?! Preţul FABULOS plătit de turişti pentru o noapte la Mamaia. Weekendul acesta preţurile o vor lua razna

 

Pentru turistii care şi-au amânat concediul pentru luna august trebuie să ştiţi că şi preţurile vor creşte pe măsură. Hotelierii de pe litoral se cred la Ibiza sau pe Coasta de Azur, iar tarifele practicate s-au dospit peste noapte.

Mamaia, raiul tinerilor amatori de distracţie a pregătit numeroase petreceri şi evenimente mondene, dar toate au un cost piperat. Luxul şi distracţia vin însă la un preţ pe măsură.

Pentru două nopţi de cazare la un hotel de 4 stele din Mamaia turiştii trebuie să scoată din buzunar şi 1.400 de lei, tarif de două ori şi jumătate mai mare decât în Olimp şi dublu faţă de Neptun.

În ciuda preţurilor piperate, greu mai reuşeşti să găseşti o cameră liberă în Mamaia în această perioadă. Dacă reuşeşti să rezervi o cameră la un hotel de 4 stele pentru două nopţi, cu micul dejun inclus în tarif, cu 1.010 lei te poţi considera norocos.

Cu 1.260 de lei poţi opta, spre exemplu, pentru o cameră cu balcon dotată cu televizor, telefon, seif, aer condiţionat, fier de călcat şi minibar. Wi-Fi-ul este gratuit pentru oaspeţii hotelului, iar baia este, potrivit ofertei de cazare, una de lux.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Românii sunt în criză?! Preţul FABULOS plătit de turişti pentru o noapte la Mamaia. Weekendul acesta preţurile o vor lua razna