Românii aleg, tot mai mult, pensiunile ANTREC pentru minivacanţa de Sfântă Mărie Mare

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Românii aleg, tot mai mult, pensiunile ANTREC pentru minivacanţa de Sfântă Mărie Mare

 

Pensiunile agroturistice vor fi alegerea majorității românilor pentru minivacanța de Sf. Maria Mare (15-17 august), iar o creștere semnificativă a tendințelor turiștilor va fi către zonele dunărene, portuare, a declarat  Maria Stoian, președinte fondator al Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

,,Profitând de ziua liberă în plus, turiștii români aleg, spre bucuria noastră, pensiunile agroturistice din zone devenite deja tradiționale turismului rural și de relaxare. Din declarațiile proprietarilor de pensiuni, ne bucurăm foarte mult să vedem că turiștii din alți ani se reîntorc alături de prieteni în această minivacanță de Sfântă Marie, semn că ospitalitatea pensiunilor ANTREC este foarte apreciată și că recomandările contează foarte mult și în ziua de astăzi.

În plus, proprietarii pensiunilor vor oferi discounturi sau cadouri promoționale celor ce-și vor sărbători ziua de nume. Fie că vom vorbi de reduceri de 10-15%, sau de cadouri tradiționale precum borcane cu dulceață, sticle cu țuică sau palincă, plăcinte și cozonaci, obiecte de artizanat, turiștii sărbătoriți vor aprecia aceste mici surprize pentru ei. În pensiunile cu servicii de SPA și relaxare sărbătoriții vor putea beneficia gratis de aceste servicii’, spune Maria Stoian.

Cea mai mare creștere a numărului de turiști va fi în zonele dunărene, unde reprezentanții Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural estimează un grad de ocupare mai accentuat în cadrul Pensiunilor din Delta Dunării dar și în Zona Cazanelor Dunării, unde alături de Sfântă Mărie se vor sărbători și Zilele Marinei, evenimente promovate de pensiunile din zonă, asigurând servicii de transport, transfer, croaziere pe Dunăre.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

You are here: Ştiri Românii aleg, tot mai mult, pensiunile ANTREC pentru minivacanţa de Sfântă Mărie Mare